Welkom bij Multimeat Petfood Solutions

Multimeat is een Belgisch privébedrijf dat al tientallen jaren actief is als verwerker en distributeur van vlees. Na een lange geschiedenis in vlees voor menselijke consumptie, heeft Multimeat zich gediversifieerd en is nu ook een flexibele speler in en partner van de petfoodindustrie geworden. Hiermee optimaliseren we de voedingswaarde van de veestapel, wat wij als ons ‘groene’ doel beschouwen.

Multimeat verwerkt en distribueert dierlijke bijproducten voor de productie van petfood, kant-en-klaar petfood, bijproducten voor de productie van geneesmiddelen en additieven voor de petfoodindustrie. Onze kracht ligt in zowel exoten en vleesspecialiteiten als bijproducten, naast bulkproducten.

Als volledig ontwikkelde petfooddivisie zijn we een partner voor zowel de aanbod- als de vraagzijde van de petfoodindustrie door substantiële posities in te nemen en een breed en flexibel productassortiment aan onze klanten aan te bieden. Kwaliteit staat centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat succes alleen komt door het niet aflatende streven naar continue kwaliteitsverbetering van onze producten en van onze service. We gaan de uitdaging aan om naar onze klanten te luisteren en samen te werken

met hen om aan hun producteisen te voldoen en om nieuwe producten en kansen te ontwikkelen.

Multimeat oplossingen voor huisdiervoeding

Multimeat is er trots op lid te zijn van een echt wereldwijd netwerk van bedrijven. Multimeat is gevestigd in Ranst, België, maar de leveringsvestigingen en zakenpartners bevinden zich in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en Australazië.

Het wereldwijde karakter van ons bedrijf stelt ons in staat om snel en precies op tijd over de hele planeet te leveren, nieuwe zakelijke kansen te zoeken en een uitgebreid netwerk van zakenpartners in dienst te nemen. We koesteren een mentaliteit die wereldwijd gericht is op de behoeften van de huisdiervoedingsindustrie. Met ons eigen netwerk van leveringsfabrieken en opslagfaciliteiten is Multimeat in staat een grote verscheidenheid aan dierlijke producten en bijproducten van verschillende soorten en herkomsten te produceren en op te slaan. Dit maakt ons ook tot experts in de traceerbaarheid van onze producten en in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van onze producten.